Ikimba C

My first litter

Maissi with the pups.

Sire: Corleo's Courrége "Sputnik"
Dam: FIN & N Ch Ikimba Yaba Moyo "Maissi"

D.O.B: April 2nd 2008
4 male + 4 famale

Maissi was a co-owner bitch from kennel Ikimba. Thanks to Marianne Gellin I got a great opportunity to keep Maissi home for her first litter. This was the first litter growing up in custody of kennel Kwamoyo. 
My work was to keep the puppies alive and Marianne made all decisions from choosing the sire to choosing good families to the puppies. And we made it!
Thank you Marianne for trusting me the lives of these wonderful puppies and teaching me all important things in dog breeding.
 Ensimmäinen pentueeni

Synt: 2.4.2008 4 urosta + 4 narttua

Pentueen isä: Corleo's Courrége "Sputnik"
Pentueen emä: FIN MVA Ikimba Yaba Moyo "Maissi"

Maissi oli sijoitusnarttu. Teimme kennel Ikimban omistajan (Maissin silloisen omistajan)Mariannen kanssa sopimuksen ennen Maissin astutusta, siitä että pennut syntyisivät ja kasvaisivat meillä. Koin, että minulle annettiin suuri vastuu ja minuun luotettiin. Kaikki pentueeseen liittyvät päätökset alkaen urosvalinnasta (pentueen isä) kaikkiin pentueen hoitotoimiin ja luovutukseen sekä perheiden valintaan teki Marianne. Minun huolekseni jäi pitää pennut hengissä! 

Ensimmäinen kerta ei koskaan ole helppo. Vielä kun kyseessä on toisen omaisuus, tulee ehkä hieman lisäpaineita Ü. Sain kaikki tarvitsemani neuvot, niksit ja vinkit Mariannelta, joten hommat lähtivät sujumaan. Yöunet jäivät pätkiksi parin ensimmäisen viikon aikana, ja pesukone kävi ylikierroksilla. Vaikka tekemistä pentujen hyvinvoinnin eteen oli paljon, niin kaikki oli hyvin palkitsevaa. Olin väsynyt, mutta onnellinen. Ja päällimmäiseksi jäi tunne siitä, että kyllä minä sen ihan oman pentueen vielä kasvatan.

Ja me selvisimme, kaikki koirat niin aikuiset kuin pennut sekä me ihmiset, minä ja Sami. Tuoksena ihanat rhodesiankoirat Glenda, Cissi, Tinga, Zimba, Elmo, Calle, Tico ja Rico. .